środa, 19 października 2016

Mój przepis w Magazynie "Pyszne" i kulinarna wyprawa do Londynu



[PL] Powyższe zdjęcie pysznej pizzy do odrywania z cukinią i fetą zwyciężył z konkursie organizowanym przez markę Arla Apetina. W nagrodę przepis oraz zdjęcie ukazały się we wrześniowym numerze Magazynu Pyszne, a ja zostałam zaproszona na kulinarny weekend do Londynu. Do atrakcji tego wspaniałego wyjazdu należały: lunch w restauracji Nopi by Yotam Ottolenghi, zwiedzanie Borough Market z autorką książek kucharskich Celią Brooks oraz wykwintna kolacja w restauracji Dinner by Heston Blumenthal. To było naprawdę niezapomniane przeżycie!

[EN] The above picture of delicious pizza snails with zucchini and feta have won a competition organized by Arla Apetina food brand. As a reward the recipe and photo was published in 'MAGAZYN PYSZNE' Magazine issue 09/2016 and I have spent a wonderful culinary weekend in London. The attractions of the trip included: lunch at Nopi by Yotam Ottolenghi, a visit to Borough Market together with food personality Celia Brooks and exquisite dinner at the restaurant Dinner by Heston Blumenthal. It was a truly unforgettable experience!


© Zuzanna Ploch | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig